Lindströmi kotletid

♦ 400 g hakkliha
♦ 1 dl riivsaia 
♦ 1/2 dl vett
♦ 1 sibul
♦ 2-3 marineeritud peeti
♦ 1 muna
♦ (1 sl kappareid)
♦ 1 tl soola
♦ 1/2 tl musta pipart
  
Sega kokku riivsai ja vesi ja lase 10 minutit paisuda. 
Peenesta sibul ja riivi peedid. Kuumuta sibulaid pannil, rasvaines. Lisa need riivsaia hulka, lisa ka riivitud peet , hakkliha, muna ja (kapparid). Lisa sool ja pipar ning sega kõik läbi. ! Kasuta mikseri tainakonkse ! Vormi tainast kotletid ja küpseta pannil, kuumas rasvas mõlemalt poolelt pruuniks. Kotletid võid küpsetada ja praeahjus 200 °C  15-20 minutit. Kotlettide peale sobib hästi võis praetud sibularõngad.

allikas: Pirkka.fi prindi retsept


0 Response to "Lindströmi kotletid"