Pikkpoiss juustuga

♦  500 g hakkliha
♦  2 muna 
♦  3 spl hapukoor
♦  2 väiksemat toorest, riivitud kartulit
♦  100 g juustu
♦  0,5 tl jahvatatud muskaatpähklit
♦  1 tl hakklihamaitseainet
♦ 1 tl pipart
♦ 2 tl soola
♦  pealt määrimiseks majoneesi

Pane hakkliha kaussi, lisa muna ja hapukoor.Sõtku läbi. Siis lisa maitseained ja riivjuustust (jäta natukene peale puistamiseks)Lisa peeneks riivitud kartul ja sõtku seni kuni taigen muutub sitkeks ja tuleb kausi küljest lahti. 
Vormi massist päts ja tõsta ahjuplaadile. Määri pealt majoneesiga ja puista üle riivjuustuga. Küpseta ahju keskosas 200°C 40-50 minutit.


prindi retsept

2 Response to "Pikkpoiss juustuga"

  1. Anu Says:
    10 juuni, 2017

    Väga hea pikkpoiss. Olen teinud tavalist ja mitte kunagi pole see nii hästi välja tulnud. Ülihea!

  2. LG says:
    10 juuni, 2017

    Tore, et meeldis. On ehk jah natuke mahlasem kui tavaline. Hea vaheldus:)