Pannkoogid hakklihatäidisega

Sellest taignakogusest saab 8 - 10 pannkooki. Pann on Ø 18cm.

pannkoogid:  
  • 5 dl piima
  • 2,5 dl jahu
  • 1/2 tl soola
  • 2 muna
  • 50 g margariini
  • võid/margaiini/õli küpsetamise jaoks
Sega kokku kõik ained, lase taignal umbes pool tundi paisuda ja küpseta kuumas rasvaines  pankoogid. 

hakklihatäidis:

  • 400 g hakkliha
  • 100 g sibulat
  • 500 g külmutatud wokkjuurvilju või segajuurvilju
  • 2 küüslauguküünt 
  • 1/4 tl musta pipart
  • 1 tl soola
  • 1 spl (magusat)sinepit
  • 1 spl tomatipüreed
  • 3- . . dl riivjuustujuustu (kogus olenebsellest, kui palju oled juustusõber)

Prae hakkliha ja sibul. Lisa külmutatud juurviljad ja sega, kuni need on sulanud. Lisa ülejäänud ained ja lase jahtuda. Pane pankoogile umbes 2-3 spl täidist ja riivjuustu. Keera rulli ja lao tihedalt vormi. 



 Puista veel üle riivjustuga ja küpseta ahjus 225*C juures umbes 15 minutit.


 prindi retsept

0 Response to "Pannkoogid hakklihatäidisega"