põhi:
♦ ½ suurt lillkapsapead ( või 500 ml riivituna, umbes 250g)
♦ 1 suur muna
♦ 1 dl riivitud mozzarellat (proovi ka muud juustu!)
♦ 1 tl kuivatatud oreganot
♦ 1 väike purustatud küüslauguküüs (1/2 tl)
♦ ½ tl (küüslaugu)soola
peale:
♦ 3 sl ketšupit või pizzakastet
♦ ½ dl riivjuustu
♦ 3 viilu peekonit ribadeks lõigatuna või
♦ 1 dl ribastatud sinki
♦ 1 konservananassirõngas
Riivi või peenesta lõikuris lillkapsas (riisiterade suurus). Tõsta mikroahju ja kuumuta 8 minutit (ei vaja vett ! ) Sega läbi ja jahuta. Lisa lahtiklopitud muna ja ülejäänud ained, sega läbi. Õlita küpsetusplaat või kata küpsetuspaberiga. Patsuta tainast umbes 22 cm läbimõõduga põhi. Küpseta eelkuumutatud 230 kraadises ahjus 10-15 minutit.
Nüüd määri ketšup küpsenud põhjale. Puista peale osa riivjuustust. Kata peekoni või singiribadega ja ananassitükkidega. Puista peale ülejäänud juust ja küpseta veel 3-4 minutit.
Prindi retsept
0 Response to "Hawai pizza lillkapsapõhjal"
Postita kommentaar