♦ 1,5 dl kaerahelbeid
♦ 2 sl päevalilleseemneid
♦ 2 tl küpsetuspulbrit
♦ 0,5 tl soola
♦ 2 dl piima
♦ 2 dl peeneks riivitud porgandit
♦ 2 sl õli
Sega omavahel kuivad ained. Lisa külm piim, riivitud porgand ja õli. Sega tainas ühtlaseks. Jaga kaheks osaks. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Patsuta jahuste kätega võrdseteks, umbes 1,5 cm paksuteks ketasteks (ø 16cm) . Jaga tainakettaga lõigates kumbki sai neljaks osaks (ära lõika põhjani välja). Torgi pealt kahvliga ja pista 225°C ahju keskossa küpsema 13-15 minutiks. Söö värskelt või ja juustuga.
allikas Pirkka
prindi retsept
0 Response to "Porgandi teesai"
Postita kommentaar