Thai - karribroilerikaste

♦ (jasmiini)riisi
♦ 400 g maitsestamata broilerifileepalasid 
♦ 2 sl rapsiõli
♦ 6 sl punast karripastat
♦ 2 väiksemat paprikat
♦ 2 punast sibulat
♦ 2-4 küüslauguküünt
♦ 2 porgandit
♦ 1 laim
♦ 1 purk(400g) kookospiima
♦ 1sl (roo)suhkrut

Puhasta paprikad südametest ja lõika ribadeks. Koori ja tükelda sibulad, küüslauguküüned ja porgandid. Pese laim, pigista sellest mahl ja riivi koor. Kalla õli potti või kõrge äärega pannile ja kuumuta ja lisa porgandid. Kuumuta natuke aega ja lisa karripasta. Kuumuta veel hetk kogu aeg segades ja siis lisa sibulad ja paprika. Kalla juurde laimimahl, -koor ja kookospiim ning suhkur. Lase natuke aega keeda. Lisa broilerifileepalad ja sega kõik läbi. Kuumuta keemiseni, alanda natuke kuumust  ja jäta 10 minutiks hauduma. Vajadusel lisa natuke vett. Valmista riis pakendil oleva õpetuse järgi niikaua kui broilerikaste haudub ja paku kaste riisiga.


Prindi retsept


0 Response to "Thai - karribroilerikaste"