Porgandi-riisikotletid

♦ 5 dl piima
♦ 200 g peeneks riivitud porgandit
♦ pool mugulsibulat (1dl)
♦ 2 dl riisihelbeid
♦ 200g kodujuustu
♦ 2 muna
♦ 0,5-1 tl ürdimaitselist soola
♦ 0,5 tl peenestatud rohelist pipart
♦ 0,5-1tl estragoni

Kuumuta piim keemiseni. Lisa juurde peeneks riivitud porgand ja peenestatud sibul. Lase uuesti keema tõusta. Lisa riisihelbed ja lase kõige madalamal kuumusel küpseda 5 minutit. Tõsta pliidilt. Lisa  kodujuust, munad, ja maitseained. Sega taigen ühtlaseks. Tõsta supilusikaga kuhjakesi küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetuspaberi võid kergelt õliga üle tõmmata. Vajuta lusikaga kuhjakesed kotletiks. Küpseta 225°C ahju keskmisel tasemel 15 minutit. 

allikas Myllyn Paras
prindi retsept


0 Response to "Porgandi-riisikotletid"