Frikadellisupp

♦ 100 g maitsevilju (seller, petersell, sibul)
♦ 2 porgandit
♦ 2 spl margariini
♦ 2 l kondipuljongit või vett
♦ 2 pipratera
♦ 1 loorberileht
♦ soola
♦ 6 kartulit
♦ hakitud tilli või peterselli

frikadellid:
♦ 300 g hakkliha
♦ 1 väike sibul
♦ 1 muna
♦ soola, pipart

Maitseviljad ja porgandid tükeldatakse ja kuumutatakse margariinis poolpehmeks.Vesi või puljong aetakse keema, lisatakse tükeldatud kartulid, hautatud maitseviljad ning veidi aja pärast vürtsid ja frikadellid. Supp maitsestatakse soolaga ja keedetakse valmis. Serveerimisel pannakse supisse maitserohelist. 

FRIKADELLIDEKS klopitakse hakkliha muna, hakitud sibula ja maitseainetega sitkeks massiks. Massist veeretatakse märgade kätega väikesed kuulikesed.

allikas Kokaraamat 
prindi retsept



0 Response to "Frikadellisupp"