Kiire porgandikook

taigen:
♦ 3 keskmist porgandit
♦ 3 muna
♦ 180 ml toiduõli
♦ 240g jahu
♦ 2,5 dl suhkrut
♦ 1 tl küpsetuspulbrit

glasuur:
♦ 200 g suhkrut
♦ 120 g tumedat kakaojahu
♦ 60 ml piima
♦ 50 g võid

Tükelda porgandid kolmeks-neljaks osaks. Pane blenderisse. Lisa munad ja õli. Lase püreeks.
Mõõda kaussi jahu, suhkur ja küpsetuspulber. Sega ained omavahel. Lisa porgandipüree ja sega spaatliga tasaseks taignaks. Võita Ø 24cm vorm. Kalla taigen vormi ja küpseta 175°C kraadises ahjus 40-45 minutit. 
Mõõda potti glasuuri ained ja kuumuta keemiseni. Lase madalal kuumusel keeda samas segades umbes 1 minut. Nii et glasuur on ühtlane. Kalla koogile.

allikas FB Tastemade

0 Response to "Kiire porgandikook"