♦ umbes 18 tk Wiener nougat -komme
♦ 3 ½ dl nisujahu
♦ 2 tl küpsetuspulbrit
♦ 1 sl kaneeli
♦ 1 sl vanillisuhkrut
♦ 1 tl kardemoni
♦ 150 g võid või margariini
♦ 2 dl fariinisuhkrut
♦ 2 muna
♦ 2 dl keefiri
♦ 50 g mandlilaaste
kaunistuseks:
♦ umbes 100 g Wiener nougat -komme
♦ mandlilaaste
Fazerin Wiener nougat |
Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja maitseained. Vahusta või ja fariinsuhkur. Lisa ükshaaval munad. Siis sega hulka vaheldumisi jahusegu ja keefir. Lõpuks sega juurde mandlilaastud. Võita 1,5 l keeksivorm. Puista üle riivsaiaga. Tõsta põhjale lusikaga tainakuhjakesi ja nende peale lao komme. Siis taas tainast ja siis komme. Viimaseks kihiks tainast. Küpseta keeksi 175° kraadises ahjus, keskmisel tasemel umbes 45 minutit. Ahjust võttes, lase hetk seisat vormis ja siis kummuta taldrikule. Jahuta. Sulata ülejäänud kommid mikros, väikesel võimsusel. Kalla sulanud šokolaad
0 Response to "Nougat-mandlikeeks"
Postita kommentaar