Mul ei ole alati nisukliisid, siis lisan tavalisi kaerahlebeid.
Teine variant on selline, et kasutan piima asemel vaniljekastet, vahel jääb lihtsalt pakki seisma. Siis jäta ära valge šokolaad ja vanillisuhkur. Muidu tulevad muffinid hirmus magusad :) Sain muffinipanni täis ja veel 4 üksikut vormi = 16 tk
♦ 2 dl suhkrut
♦ 4 dl nisujahu
♦ 1 dl nisukliisid
♦ 2 tl küpsetuspulbrit
♦ 1/4 tl soola
♦ 2 tl vanillisuhkrut
♦ 2 dl piima
♦ 3 rkl toiduõli (rapsi)
♦ 100 g tükeldatud valget šokolaadi
♦ 2 dl (külmutatud) pohli
Vahusta munad suhkruga kohevaks vahuks. Sega omavahel kuivad ained ja lisa munasuhkruvahtu vaheldumisi piima,- õli,- šokolaadi ja jäiste pohladega. Sega taigen tasaseks ja jaga muffini vormidesse. Küpseta 200°C umbes 15-20 minutit.
Prindi retsept
0 Response to "Pohla-valgešokolaadi muffinid"
Postita kommentaar