Mokarullkook


♦ 4 muna
♦ 1,5 dl suhkrut
♦ 1,5 dl kartulitärklist
♦ 0,5 dl mõrut kakaopulbrit
♦ 2 tl küpsetuspulbrit

Täidis ja glasuur:
♦ 3 sl kuumaa kanget kohvi
♦ 25 g sulatatud võid
♦ 2 sl mõrut kakaopulbrit
♦ 2,5 dl tuhksuhkrut
♦ 2 tl vanillisuhkrut
♦ 200-250 g toasooja maitsestamata toorjuustu
♦ nonparelle kaunistamiseks

Vahusta toasoojad munad suhkruga. Sega omavahel kuivad ained. Sõelu ja sega ettevaatlikult muna-suhkruvahusse. Määri taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile j küpseta 225°C, 7-8 minutit. Kummuta põhi suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile. Lase jahtuda ja eemalda küpsetuspaber.Sega kuumast kohvist, võist, sõelutud kakopulbrist, tuhk-ja vanillisuhkrust glasuur. Sega toorjuust läbi ja lisa 1 dl glasuuri. Sega ühtlaseks ja määri põhjale nii, et ühest servast jääb umbes 5 cm ulatuses puhtaks. Keera kook küpsetuspaberi abiga rulli alustades täidise poolsest servast. Kata rull pealt glasuuriga ja kaunista nonparellidega.


Prindi retsept

0 Response to "Mokarullkook"