đź’› Rukki-kamarullbiskviit

põhi:
  • 5 muna    
  • 1 dl suhkrut
  • 1 dl rukkijahu
  • 0,5 dl kamajahu    
  • 0,5 tl kĂĽpsetuspulbrit

vahele:
  • 400 gr paksu hapukoort (20- või 35%)
  • 2-4 dl hapukat moosi (ploom, kreek . . .)
  • 0,5 dl või ja suhkruga röstitud kama

Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks. Sega omavahel jahud ja kĂĽpsetuspulber ning sõelu munavahu hulka . Sega ettevaatlikult ĂĽhtlaseks.Vala tainas kĂĽpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, silu pind ning kĂĽpseta  200℃ 10 min.
Puista teisele küpsetuspaberile röstitud kama ning tõsta sellele valminud biskviit. Kata põhi moosiga. Kui biskviit on korralikult maha jahtunud, lisa pinnale hapukoort ning keera biskviit rulli. Lase koogil enne serveerimist umbes pool tundi jahedas maitsestuda.

 prindi retsept
 

0 Response to "đź’› Rukki-kamarullbiskviit"