Beseerull kirssidega

põhi:
  • 4 munavalget
  • 2 dl (tuhk)suhkrut
  • 2 tl vanillsuhkrut
  • mandlilaaste
 
täidis:

  • 250 g maitsestamata toorjuustu
  • 1 pakk vahustuvat vanilljekastet või 40 g vaniljekastmepulbrit segada 1 dl veega
  • 2 sl tuhksuhkrut
  • 300 g kirsse

Vahusta  munavalged tugevaks  vahuks. Lisa edasi mikserdades vähehaaval suhkur ja vanillsuhkur. Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud ja kergelt õlitatud  ahjuplaadile (~25 x 40 cm). Puista üle mandlilaastudega. Küpseta 175°C juures 15 minutit. Ahjust võttes lase umbes 5 minutit jahtuda. Kummuta põhi puhtale paberile, eemalda ettevaatlikult paber ja lase täielikult jahtuda.
TÄIDISEKS vahusta toasoe toorjuust vanilljekastme-  ja suhkruga kohevaks. Määri segu jahtunud põhjale ja kata ühtlaselt poolitatud kirssidega.
Keera laiemast servast küpsetuspaberi abil rulli. Lase mõned tunnid jahedas seista.


allikas 100 rooga prindi retsept

0 Response to "Beseerull kirssidega"