Pasta Carbonara

♦ 250 g spagette
♦ 1 pakk (175 g) peekonit
♦ 2 küüslauguküünt 
♦ 1 väike sibul (80 g)
♦ 2 dl toidukoort või rõõska koort
♦ 2 muna
♦ 1 ½ dl riivitud parmesan - või muud juustu
♦ ½ tl musta jahvatatud pipart
♦ 1/4 tl soola

Pane spagetid keema pakil oleva õpetuse järgi ja nõruta. Tükelda peekon ja pruunista pannil. Lisa tükeldatud sibul ja küüslauk ning kuumuta, vahepeal segades, niikaua kuni need on pehmed. Sega kokku koor, munad, juust, sool ja pipar. Kalla nõrutatud spagetid suuremasse potti. Sega hulka peekoni-sibulasegu. Kalla peale munasegu ja kuumuta hetk, et muna hüübiks. Kontrolli maitset. Vajadusel lisa soola.

allikas K-ruoka

0 Response to "Pasta Carbonara"