Pannkoogipitsa

põhi:
♦ 7 dl piima
♦  3 dl nisujahu
♦ 1 dl kaerahelbeid
♦  3 muna
♦ 1 tl soola

kate:
♦ 1 purk (420g) basiiliku maitselist pastakastet
♦ 200 g suitsusinki
♦ 1 suur banaan
♦  2 tomatit
♦ 1 prk (227g) ananassitükke
♦  1 tl curryt
♦ 150g riivjuustu

Sega pannkoogiained omavahel ja lase  seista 15 minutit, et jahu paisuks. Kalla taigen küpsetuspaberile, millega oled vooderdanud vormi (põhjamõõt 23x30cm) Küpseta 200ºC umbes 20 minutit. Siis määri taignale kaste, ribadeks lõigatud sink, viilutatud banaanid ja tomatid ning nõrutatud ananassid. Lõpuks puista peale curry ja riivjuust. Pane veel ahju 225ºC 10 - 15 minutiks või siis niikauaks kuni juust on saavutanud kuldpruuni väljanägemise. Kui pakud külalisetele siis võid kaunistada pizza rucola lehtedega 

NB! Minu variatsioonid: Kuna mul ei olnud käepärast pastakastet, panin tavalist ketsupit ja puistasin peale kuivatatud basiilikut. Usun, et suitsusingi asemel sobib ka mingi poolsuitsutoode või vorst. Eraldi rebisin mozarellajuustust ribad pizzale ja riivisin tavalist juustu veel peale. Oma maitse järgi puistasin veel peale sinihallitusjuustu. Panni mõõdud on 49 x 29 äärtega 38 x 26 ilma äärteta taigen võib küpsemise ajal tõusta muhku, kuid sellest pole midagi. Ahjust võttes vajub alla !

prindi retsept

0 Response to "Pannkoogipitsa"