Mascarpone -pohlakook

põhi:
♦ 125 g võid
♦ 1¼ dl suhkrut
♦ 1 muna
♦ 2 dl nisujahu
♦ 1 dl rukkijahu
♦ 1 tl küpsetuspulbrit
täidis:
♦ 250 g mascarpone toorjuustu (sobib muu ka)
♦ 250 g kohupiima
♦ 2 muna
♦ 1 dl suhkrut
♦ 1 tl vanillisuhkrut
♦ 250 g pohli

Vahusta pehme või suhkruga. Lisa muna ja sega läbi. Lisa omavahel segatud kuivad ained ja sega tainas ühtlaseks. Suru tainas jahuste kätega vormi (ø 27-30cm) põhjale. Pane külma. Sega omavahel täidise ained. Pohlad lisa viimasena käsitsi segades. Küpseta alumisel siinil 175°C ja 55 minutit. Serveeri jahtunult.
allikas Pirkka
prindi retsept

0 Response to "Mascarpone -pohlakook"