Šokolaadi-pähkliküpsised

Tegin poolest kogusest ja sain kaks plaaditäit ehk 32 küpsist.

♦ 225 g toasooja võid
♦ 200 g suhkrut
♦ 220 g fariinisuhkrut
♦ 2 muna
♦ 10 ml vanilliekstrakt
♦ 375 g nisujahu
♦ 5 g soodat
♦ 10 ml kuuma vett
♦ 3 g soola
♦ 335 g poolmagusat šokolaadi, tükeldatuna
♦ 115 g  hakitud kreekapähkleid

Vahusta mikseriga või, suhkur ja fariinisuhkur. Lisa ükshaaval vahustades munad. Sega käsitsi juurde vanilliekstrakt, kuuma veega segatud sooda ja lõpuks sool. Lisa tükeldatud šokolaad ja pähklid.  Sega taigen ühtlaseks. Tõsta suured kuhjakesed plaadile ja küpseta 10 minutit 175°C ahjus, keskosas. Võta plaat ahjust, lase minuti jagu jahtuda ja tõsta labidaga restile jahtuma.


Prindi retsept


0 Response to "Šokolaadi-pähkliküpsised"