Juustuvahvlid

Umbes 12 vahvlit. Parmesain asemel sobib ka igasugune muu juust ja võib ka olla täitsa riivjuustusegu kus on mitu erinevat juustu. Minul oligi juustumix. Ja soola kogust võib ise reguleerida või hoopis ära jätta kui juust on soolasem.

♦ 50 g toasooja võid
♦ 4 muna
♦ 0,25 tl soola
♦ 250 g jahu
♦ 0,25 tl  küpsetuspulbrit 
♦ 0,25 l vett
♦ 50-100g parmesani. 

Vahusta või. Lisa ükshaaval segades munakollased. Sega jahu küpsetuspulbri ja soolaga. Lisa või-munasegusse. Lisa vesi. Sega taignaks. Sega juurde riivjuust ja lõpuks tugevaks vahuks vahustatud munavalged. Kuumuta vahvlimasin. Tõsta plaadile umbes 2 kujaga supilusikatäit taigent. Aja laiali nii, et kõik ruudud on kaetud. Pane kaas kinni ja küpseta umbes 4 - 5 minutit. 

prindi retsept






0 Response to "Juustuvahvlid"