- 1 suur või 2 keskmist apelsini (koor+mahl)
- 2 kanamuna
- 1,5 dl suhkrut
- 100g võid (margariini)
- 2 ¾ dl nisujahu
- 1,5 tl küpsetuspulbrit
- 1 tl vanillsuhkrut
Glasuur:
- 1,5 dl tuhksuhkrut
- 1 spl apelsinimahla
Riivi apelsinikoor ja pigista mahl (1dl). Vahusta munad suhkruga. Sulata või. Lase väheke jahtuda ja lisa muna-suhkru segusse. Sega jahu, küpsetuspulber ja vanillsuhkur ja apelsini riivitud koor omavahel. Sega segu taignaks vaheldumisi apelsinimahlaga. NB! Jäta 1 spl mahla glasuuri jaoks. Täida muffini vormid pooleni taignaga. Küpseta 12-15minutit 200°C. Kaunista glasuuriga, nonparellidega.
Muffinitaigent on mugav pritsida pritsikotist.
Ja pritsikotti on mugav taigent tõsta nii, et paned pritsikoti kõrgemasse nõusse või kannu.
Ja pritsikotti on mugav taigent tõsta nii, et paned pritsikoti kõrgemasse nõusse või kannu.
0 Response to "Apelsinimuffinid"
Postita kommentaar