Põhi:
♦ 100 g võid
♦ 75 dl suhkrut
♦ 1 kanamuna
♦ 1 tl küpsetuspulbrit
♦ 2,5 dl jahu
♦ mõni tera soola
Kate:
♦ 2 dl hapukoort
♦ 0,5 dl suhkrut
♦ 1 kanamuna
♦ 1 tl vanilliinsuhrut
♦ 1 suur purk virsikukompotti
Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa muna-suhkruvahtu küpsetuspulbriga segatud jahu ja muna. Määri ümmargune ahjuvorm võiga. Suru taigen vormi põhja servadele. Nõruta virsikud ning lõika viiludeks. Lao need taignale. Vahusta katte jaoks muna suhkruga, lisa vaniljesuhkur ja hapukoor. Vala kate virsikutele ning küpseta 200°C juures 30 minutit.
Allikas 100 rooga
0 Response to "Hõrk virskikukook"
Postita kommentaar