Kolme ürdi pizza



 Põhi:
  • 25 g pärmi
  • 2,5 dl vett
  • 2 sl õli
  • ½ tl soola
  • 2 dl durumjahu
  • 3 dl nisujahu või
  • 5 dl nisujahu

Kate:
  • 4 dl purustatud konserveeritud tomateid
  • 40 g värsket basiilikut
  • 2-3 küünt küüslauku
  • 50-75 g põld-võõrkapsast (rukola)
  • 150 g fetajuustu
  • 2 sl värsket punet (oregano)
  • 150 g riivitud juustu

LEOTA pärm käesoojas vees. Lisa sool, õli ja sega juurde jahud. Lase taignal kerkida soojas kohas. Kui soovid kiiremat kerkimist, siis kata taignakauss toidukilega ning aseta kuuma veega täidetud kaussi.
RULLI taigen plaadile ( Kasutasin TW kiviplaati) 30 x 38cm.  SEGA pressitud küüslauk ja peenestatud basiilik, purustatud tomatitega ja määri segu taignale. Kata peenestatud põld-võõrkapsaga. Riputa peale murendatud fetajuust. Siis puista peale peenestatud pune ja riivjuust. Küpseta ahju keskmises osas 225°C umbes 20 minutit. Kui pizza põhjaks kasutada valmis põhja siis on küpsetamise aeg lühem.

0 Response to "Kolme ürdi pizza"