♦ 3 spl vett
♦ 400 g hakkliha
♦ 1 muna
täidis:
♦ 1 sibul
♦ 200 g pekapsast
♦ 2 spl rapsiõli
♦ 1 tl soola
♦ 3 spl peenestatud basiilikut
vormi vooderdamiseks:
Sega kausis sibulasupi ained ja vesi. Anna hetk paisuda. Lisa hulka hakkliha ja muna. Sega ühtlaseks.
TÄIDISE jaoks koori ja peensta sibul ja lõika kapsas peenikesteksribadeks. Kuumuta sibulat ja kapsas pannil 5 minutit, et nad veidi pehmenevad. Maitsesta soola ja basiilikuga. Vooderda ristkülikukujuline ahjuvorm peekoniribadega nii, et otsad jäävadnatuke rippuma vormist üle äärte. Pane pool pikapoisi taignast küpsetusvormi ja pisut servadele. Levita kapsa-sibulasegu hakklihale. Siis kata kapsas ülejäänud pikapoisi taignaga. Suru käega tihedaks ja keera peekoni otsad peale.
0 Response to "Kapsaga täidetud hakklihapikkpoiss"
Postita kommentaar