Sellest kogusest tuleb 12 muffinit. Sügisel küpsetage värskete mustikatega.
- 2 muna
- 1,5 dl suhkrut
- 1 dl sulavõid
- 1 dl kohvikoort või piima
- 3,5 dl nisujahu
- 1 tl kardemoni
- 1 tl küpsetuspulbrit
- tiba soola
- 150 g rabarberit
- 1 dl suhkrut
- 3 spl nisujahu
- 1 tl kaneeli
- 30 g võid
Klopi munad suhkruga vahule. Lisa sulavõi ja piim. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber, sool ja kardemon ning lisa munasegusse. Sega ainult niipalju et kõik ained oleks omavahel segunenud. Lõpuks sega taignasse ettevaatlikult, lusikaga tõstes tükeldatud rabarberid. Jaga taigen paberivormidega vooderdatud muffinivormidesse.Valmista kate. Sega omavahel suhkur, jahu ja kaneel. Lisa tükeldatud või ning näpi sõrmedega puruks. Kata muffinid
puruga.
Küpseta 200°C ahju keskmises osas 20-25 minutit.
prindi retsept
0 Response to "Suhkru-kaneelikattega rabarberimuffinid"
Postita kommentaar