- ½ kotti (100g ) maisikrõpse
- 400 g hakkliha
- 1 dl vett või kohvikoort
- ½ kotikest tacokastmejahu
- 1-2 tomatit
- väike paprika
- 1 sibul
- 4 ananassirõngast
- 100 g riivjuustu
Peenesta sibul. Tükelda paprika, tomat ja ananassirõngad. Pruunista pannil hakkliha. Lisa vesi/koor ja tacokastmejahu. Sega ja lisa sibul, paprika ja tomat. Kuumuta ilma kaaneta umbes 5 minutit. Võita kergelt ahjuvorm (28 x 22cm) Lao pooled sipsidest vormi põhjale. Tõsta peale hakklihasegu. Lao ülejäänud sipisid hakklihale. Torka veel sipse püsti vormi sisse. Laota peale tükeldatud ananass ja riputa vorm üle riivjuustuga. Küpseta 200°C ahjus umbes 10 minutit. Taldrikule tõstes võid peale niristada veel hapukoort või majoneesi.
Maisikrõpsu koti taga on selline retsept:
Lao taldrikule ½ kotti (100g) maisikrõpse. Levita peale ½ purki (à 300g) juustudippi ja oma maitse järgi jalopeno viile. Kuumuta mikrolaineahjus (600W) 1 minut. Tõsta lusikaga peale umbees ½ dl tacokastet ja salsadippi.
prindi retsept
0 Response to "Nachod ehk maisilaastu-hakklihavorm"
Postita kommentaar