Nachod ehk maisilaastu-hakklihavorm

Sellise näksi retspte on mitmeid. Mina panin kokku oma versiooni nendest ainetest, mida kapist leidisn. 


  • ½ kotti (100g ) maisikrõpse
  • 400 g hakkliha
  • 1 dl vett või kohvikoort
  • ½ kotikest tacokastmejahu
  • 1-2 tomatit
  • väike paprika
  • 1 sibul
  • 4 ananassirõngast
  • 100 g riivjuustu

Peenesta sibul. Tükelda paprika, tomat ja ananassirõngad. Pruunista pannil hakkliha. Lisa vesi/koor ja tacokastmejahu. Sega ja lisa sibul, paprika ja tomat. Kuumuta ilma kaaneta umbes 5 minutit. Võita kergelt ahjuvorm (28 x 22cm) Lao pooled sipsidest vormi põhjale. Tõsta peale hakklihasegu. Lao ülejäänud sipisid hakklihale. Torka veel sipse püsti vormi sisse. Laota peale tükeldatud ananass ja riputa vorm üle riivjuustuga. Küpseta 200°C ahjus umbes 10 minutit. Taldrikule tõstes võid peale niristada veel hapukoort või majoneesi. 

Maisikrõpsu koti taga on selline retsept:
Lao taldrikule  ½ kotti (100g) maisikrõpse. Levita peale ½ purki (à 300g) juustudippi ja oma maitse järgi jalopeno viile. Kuumuta mikrolaineahjus (600W) 1 minut. Tõsta lusikaga peale umbees  ½ dl tacokastet ja salsadippi.

prindi retsept

0 Response to "Nachod ehk maisilaastu-hakklihavorm"