Prindi retsept
Koogivormi mõõdud on 25 x 35 cm. Aga võib küpsetada ka ahjuplaadil, siis tuleb kook natuke madalam.
♦ 2 muna
♦ 3 dl suhkrut
♦ 200 g hapukoort
♦ 2 dl piima
♦ 6 dl nisujahu
♦ 1 spl küpsetuspulbrit
♦ 1/4 tl kardemoni
Lisaks:
♦ 1 purk konserv virsikuid (400/250 g)
♦ 1 purk konservananassi (200/127 g)
♦ peale puistamiseks pärlsuhkrut
Sulata ja jahuta või. Vahusta munad suhkruga kohevaks. Lisa kergelt segades hapukoor, piim ja jahtunud või. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja kardemon ja lisa munavahtu. Sega taigen kiiresti tasaseks. Kalla taigen küpsetuspaberiga kaetud vormi. Nõruta virsikud ja ananass. Tükelda ja jaga taignale. Puista peale pärlsuhkrut. Küpseta kooki 200°C ahjus, keskmisel tasemel 30-35 minutit.
Ahjust võttes lase koogil veidi jahtuda. Lõika sobivateks ruutudeks. Peale võid sõeluda tuhksuhkrut.
♦ 1 purk konserv virsikuid (400/250 g)
♦ 1 purk konservananassi (200/127 g)
♦ peale puistamiseks pärlsuhkrut
Sulata ja jahuta või. Vahusta munad suhkruga kohevaks. Lisa kergelt segades hapukoor, piim ja jahtunud või. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja kardemon ja lisa munavahtu. Sega taigen kiiresti tasaseks. Kalla taigen küpsetuspaberiga kaetud vormi. Nõruta virsikud ja ananass. Tükelda ja jaga taignale. Puista peale pärlsuhkrut. Küpseta kooki 200°C ahjus, keskmisel tasemel 30-35 minutit.
Ahjust võttes lase koogil veidi jahtuda. Lõika sobivateks ruutudeks. Peale võid sõeluda tuhksuhkrut.
0 Response to "Virsiku-ananassikook"
Postita kommentaar