- 3-4 (u. 300g ) toorest kartulit
- 1 sibul
- 2 spl võid
- (½ tl soola)
- 5 muna
- 3/4 dl vett
- 1/2 tl piprasegu
- 1-1,5 dl sinihallitusjuustu
- u. 1/2 dl päikesekuivatatud tomateid
Koori ja lõika kartulid u. 1 cm paksusteks kuubikuteks. Peensta sibul. Sulata pannil või. Küpseta võis kartulikuubikuid u. 15 minutit (madalal kuumusel) või niikaua kuni nad on peaaegu küpsed. Riputa kartulitele sool. Lisa peenestatud sibul ja küpseta veel kuni sibul on pehme. Siis kalla sinna peale muna-vee segu, mis on maitsestatud pipraga. Lõpuks riputa peale sinihallitusjuust ja tükeldatud päikesekuivatatud tomatitükid. Pane kaas pannile ja küpseta madalal kuumusel niikaua, kui omlett on hüübinud ja põhi on kuldpruun. Puista valmis omletile peale peenestatud roheline sibul.
prindi retsept
prindi retsept
0 Response to "Sinihallitusjuustu-kartuli omlett"
Postita kommentaar