Prindi retsept
Panen siia kirja 2 erinevat, kui siiski sarnast smuuti. Pildil on mustsõstardega ja piimaga. Teine variant on pohlade- ja keefiriga. Näkileiva asemel kasutan vahel ka Kellgos krõbinaid. Külmutatud marjadest saad tihke ja paksu konsistentsiga jäise joogi. Kui tundub, et jook on liialt paks, siis võid lisada mahla või mingit muud vedelikku.
Mustsõstardega Pohladega
- umbes 15 g näkileiba ♦ umbes 15 g näkileiba
- 2 dl musti sõstraid ♦ 2 dl pohli
- 3 dl piima ♦ 2 dl keefiri
- 1 spl vedelat mett ♦ 2 spl suhkrut
- 1 spl suhkrut
Tükelda näkileivad ja purusta kas saumikseriga või blenderis. Lisa marjad ja suhkur/mesi. Sega! Lõpuks lisa piim/keefir ja püreeri kõik ained ühtlaseks.
0 Response to "Rukki-marjasmuuti"
Postita kommentaar