Ühepajatoit

 300 g (suitsu)liha
♦ 1 sibul
♦ 1-2 spl õli
♦ 4 porgandit
♦ 1 keskmise suurusega kaalikas
♦ 7-8 kartulit
♦ väiksem kapsapea
♦ 2 puljongikuubikut
♦ umbes 1l vett
♦ 1 tl soola
♦ 6 pipratera
♦ maitserohelist

Puhasta köögiviljad ja tükelda suurteks kuubikuteks. Valmista veest ja puljongikuubikutest puljong. Tükelda liha. Kuumuta potis või kõrge äärega pannil sibul õlis klaasjaks ja lisa lihakuubikud. Kuumuta hetk ja lisa porgandi- ja kaalikakuubikud. Lisa pipraterad ja puljongit nii palju, et toit jääb puljongi alla. Hauta madalal kuumusel poolpehmeks. Vahepeal sega. Lõpuks lisa kartulid ja tükeldatud kapsas. Lisa puljongit vajaduse korral. Hauta toit pehmeks. Riputa peale maitserohelist.


 Prindi retsept

0 Response to "Ühepajatoit"