- 4 munavalget
- 2 dl (tuhk)suhkrut
- 2 tl vanillsuhkrut
- mandlilaaste
täidis:
- 250 g maitsestamata toorjuustu
- 1 pakk vahustuvat vanilljekastet või 40 g vaniljekastmepulbrit segada 1 dl veega
- 2 sl tuhksuhkrut
- 300 g kirsse
Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Lisa edasi mikserdades vähehaaval suhkur ja vanillsuhkur. Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud ja kergelt õlitatud ahjuplaadile (~25 x 40 cm). Puista üle mandlilaastudega. Küpseta 175°C juures 15 minutit. Ahjust võttes lase umbes 5 minutit jahtuda. Kummuta põhi puhtale paberile, eemalda ettevaatlikult paber ja lase täielikult jahtuda.
TÄIDISEKS vahusta toasoe toorjuust vanilljekastme- ja suhkruga kohevaks. Määri segu jahtunud põhjale ja kata ühtlaselt poolitatud kirssidega.
Keera laiemast servast küpsetuspaberi abil rulli. Lase mõned tunnid jahedas seista.
allikas 100 rooga prindi retsept
0 Response to "Beseerull kirssidega"
Postita kommentaar