Singi asemel võib kasutada tuunikalakonservi.
Minu saiaviilud on umbes 8 x 9 cm ja täidist jätkus 8 saia peale
♦ 6 viilu täisteraröstsaia
♦ võid
♦ 150 g kodujuustu
♦ 100 g riivjuustu
♦ 100 g sinki
♦ 4 spl piima
♦ 2 spl hakitud tilli või peterselli
♦ 2 munavalget
♦ soola, musta pipart
♦ kaunistamiseks tomativiile ja petersellilehti
Rösti saiad leivarösteris. Määri kergelt võiga. Sega kokku riivjuust ja kodujuust, ribadeks või kuubikuteks tükeldatud sink, piim ning hakitud maitseroheline. Maitsesta soola ja pipraga. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. (Vaht on sobiv, kui see ei kukku tagurpidi keeratud kausist välja). Lisa munavalgevaht juustu-singitäidisele. Sega vaid niipalju et ained oleks ühtlaselt segunenud. Jaga suured kuhjakesed täidist saiadele ning küpseta 200°C ahjus, 10-15 minutit. Ehk, kuni saiad küpsevad pealt kuldkollaseks. Kaunista tomativiiludega ja petersellilehega.
Prindi retsept
♦ 6 viilu täisteraröstsaia
♦ võid
♦ 150 g kodujuustu
♦ 100 g riivjuustu
♦ 100 g sinki
♦ 4 spl piima
♦ 2 spl hakitud tilli või peterselli
♦ 2 munavalget
♦ soola, musta pipart
♦ kaunistamiseks tomativiile ja petersellilehti
Rösti saiad leivarösteris. Määri kergelt võiga. Sega kokku riivjuust ja kodujuust, ribadeks või kuubikuteks tükeldatud sink, piim ning hakitud maitseroheline. Maitsesta soola ja pipraga. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. (Vaht on sobiv, kui see ei kukku tagurpidi keeratud kausist välja). Lisa munavalgevaht juustu-singitäidisele. Sega vaid niipalju et ained oleks ühtlaselt segunenud. Jaga suured kuhjakesed täidist saiadele ning küpseta 200°C ahjus, 10-15 minutit. Ehk, kuni saiad küpsevad pealt kuldkollaseks. Kaunista tomativiiludega ja petersellilehega.
Prindi retsept
0 Response to "♥ Soojad kodujuustusaiad"
Postita kommentaar