- ¾ tl soola
- 1,5 tl kuivpärmi
- 2 ¼ dl sooja (42°C) vett
- 1,5 tl oliiviõli
- ½ purkki (à 190 g) rohelist pestot
- umbes 50 g riivjuustu (mozzarella, cheddar...)
Mõõda kaussi jahu, sool ja kuivpärm. Lisa vesi ja õli. Sega puulusikaga läbi. Kalla taigen kausist jahusele lauale ja sõtku/mudi käega umbes 10 minutit. Tõsta taigen õliga määritud kaussi. Kata toidukliega ja pane tunniks sooja kohta kerkima. Õlita ø 23-24cm (lahtikäiv)vorm. Vormi taignast 20-22 väikest pallikest. Kasta pestosse ja tõsta vormi.
Kata vorm toidukilega ja pane jälle tunniks sooja kohta kerkima. Ennem ahju panemist puista peale riivjuustu ja pane 180°C küpsema 20-25 minutiks.
allikas Proper Tasty
0 Response to "Pestosai"
Postita kommentaar