Tomati püreesupp ja rabe salami

♦ 2 purki purustatud tomateid (á 400g)
♦ 1 sibul
♦ 2 küüslauguküünt
♦ 2 spl oliiviõli
♦ 1 dl peenestatud päikesekuivatatud tomatit
♦ 1 tl tüümianit
♦ 1 tl soola
♦ 2 tl suhkrut
♦ musta pipart
♦ umbes 2 dl vett
♦ (värsket basiilikut)

peale:
♦ 50 g salamit
♦ umbes 0,5 dl päevalille-või pinjaseemneid(seedrimänni) või india pähkleid

1. Koori ja peenesta sibul ja küüslauk.
2. Kuumuta potis õli ja kuumuta selles sibulad klaasjaks. Lisa purustatud tomatid, päikesekuivatatud tomatid, tüümian, sool, suhkur, pipar ja vesi. Lase vaikselt podiseda 5 minutit
3. Püreesta supp saumikeriga ja vajadusel lisa veel vett, kui on liiga paks. Kontrolli maitset ja lisa soovi korral värsket basiilikut.
4. Viiluta salami õhukesteks ribadeks ja tõsta külmale pannile. Kuumuta panni suurel kumusel. Kui pann kuumeneb siis sulab vorstist rasv välja. Nüüd lisa seemned või tükeldatud pähklid. Prae kõik läbi. Tõsta supp kaussi ja lisa peale salami-seemnesegu.

prindi retsept

0 Response to "Tomati püreesupp ja rabe salami"