põhi:
♦ 100 g vanilje vahvlit
♦ 75 g magustatud kondenspiima
♦ 0,5 dl kookoshelbeid
♦ 80 g mandleid
täidis:
♦ 500 g maitsestamata toorjuustu
♦ 200 ml kookoskoort
♦ 150 g magustatud kondenspiima
♦ 200 g valget šokolaadi
♦ 1 dl kookoshelbeid
♦ 2 tl sidrunimahla
kaunistuseks:
♦ 2dl vahukoort
♦ 1 tl vaniljesuhkrut
♦ kookoshelbeid
♦ 12 Raffaello trühvleid
Rösti mandleid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 175 kraadises ahjus umbes 10 minutit. Jahuta. Haki vahvlid noaga kesmiselt peeneks. Sega vahvel kondenspiima ja kookoshelvestega kokku. Sega käega kuni saad mureda massi. Vooderda 24cm läbimõõduga lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga. Suru vahvlimass tihedalt vormi põhjale.
Haki mandlid pisut väiksemaks ning jaga ühtlaselt põhjale. Sega mikseriga toasoe toorjuust, kookoskoor(vesi kalla ära) ja kondenspiim kreemjaks. Ära vahusta vaid sega. Sulata šokolaad ning sega toorjuustusegusse. Lisa kookoshelbed ja sirdunimahl. Sega ühtlaseks. Vala täidis põhjale ning aseta umbes 4 tunniks külmkappi tahenema. Veel parem kui kook jääb külmkappi ööseks. Vahusta vahukoor ja määri koogile ning külgedele. Puista kergelt peael kookoshelbid ja kaunista raffaello trühvlitega.
allikas Toidujutud
prindi retsept
0 Response to "♥ Raffaello kook"
Postita kommentaar