Soolapähkli-valgešokolaadiküpsised

Mina ei saanud vormida taignast kangi. Taigen oli liiga pehme. Ehk oleks pidanud panema külmkappi. Aga retsept nii ei käse. Tõstsin teelusikaga pätsikesed plaadile ja niiskete sõrmedega vajutasin lamedaks. Siis puru ja siis ahju.

♦ 100 g soolapähkleid
♦ 100 g hakitud valget šokolaadi
♦ 125 g võid
♦  muna
♦ 2,5 dl jahu
♦ 1 tl küpsetuspulbrit
♦ 1 tl vanillisuhkrut

Haki pähklid (mul läksid kilekotti ja said haamrit )Võta pähklitest 1/3 osa ja valgest šokolaadist 1/2 osa küpsiste peale puistamiseks samasse kaussi. Vahusta pehme või ja suhkur. Lisa muna ja omavahel segatud kuivad ained. Sega juurde pähkid ja šokolaad. Vormi taignast kang ja jaga see 32 osaks. Tõsta küpsetuspaberika kaetud ahjuplaadile. Jaga pähki-šokolaadipuru küpsistele ja vajuta kergelt taignasse. Küpseta 175 kraadis umbes 12 minutit.

Mina ei saanud vormida taignast kangi. Taigen oli liiga pehme. Ehk oleks pidanud panema külmkappi. Aga retsept nii ei käse. Kuid oleksin ikkagi pannud kui oleks aega olnud aga oli kiire. Tõstsin teelusikaga pätsikest plaadile ja niiskete sõrmedega vajutasin lamedaks. Siis puru ja siis ahju.

allikas K-ruoka
prindi retept

0 Response to "Soolapähkli-valgešokolaadiküpsised"