põhi:
♦ 4 muna
♦ 4 dl suhkrut
♦ 2,5 dl sulavõid
♦ 9 dl riivitud porgandit
♦ 5 dl nisujahu
♦ 1 tl soodat
♦ 1 tl küpsetuspulbrit
♦ 1 spl kaneeli
glasuur:
♦ 50 g sulavõid
♦ 150-200 g tuhksuhkrut
♦ 1 tl vanillisuhkrut
♦ 400 g toorjuustu
♦ 1-2 tl sidrunimahla
Vahusta munad ja suhkur. Lisa sulatatud või, riivitud porgand ja jahu, millesse on segatud sooda, küpsetuspulber ja kaneel. Kalla tainas vormi (põhi 23 x 30cm)küpseta 200°C ahjus 20 minutit.
Mikserda kokku kõik glasuuri ained ja määri jahtunud koogile (mikserdades tuleb kate kohevam) Lõika koogist ruudukujulisi koogikesi.
0 Response to "Porgandikoogikesed"
Postita kommentaar