põhi:
♦ 4 muna
♦ 1 dl suhkrut
♦ 1,5 dl jahu
♦ 0,5 tl küpsetuspulbrit
täidis:
♦ 1 purk (125 g) beebi mangopüreed
♦ 1 karp (180 g) apelsinimaitselist toorjuustu
♦ 200 ml vahustatavat rõõska koort
♦ (tuttifrutti komme või puuviljamaitselist marmelaadi)
♦ väike banaan
Vahusta munad suhkruga kohevaks vahuks. Sega jahu küpsetuspulbriga ja sõelu munasuhkru vahu hulka. Sega vispliga tainas ühtlaseks. Jaga tainas kaheks. Ühele osale lisa 3 tl kakaopulbrit ja sega ühtlaseks. Teisele osale lisa natuke kollast toiduvärvi ja sega ühtlaseks. Tõsta kumbki tainas eraldi kilekottidesse ja pritsi küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile vaheldumisi kollasest ja pruuunist tainast triibud. Töö peab käima kiiresti et jutid väga laiali ei vajuks. Küpseta 225°C 6-8 minutit. Kummuta valmis põhi suhkruga kaetud küpsetuspaberile.
Keera põhi nii, et ilusama väljanägemisega pool jääb välimiseks. Määri mangopüree põhjale. Vahusta koor ja sega apelsinimaitselise toorjuustuga. Tükelda sisse kommid / marmelaad. Kata põhi täidisega. Jäta natukene täidist kaunistamiseks, kui soovid. Tükelda täidise peale banaan. Keera rulli , kääri kilesse või küpsetuspaberisse nii et lõikekoht jääb alla. Tõsta umbes tunniks jahedasse tõmbuma. Kaunista.
prindi retsept
0 Response to "Mesilase rullkook"
Postita kommentaar