Umbes 20 pitsat
♦ 4 dl nisujahu
♦ 2 tl küpsetuspulbrit
♦ näpuotsatäis soola
♦ 0,5 tl suhkrut
♦ 50 g toasooja võid
♦ 2 dl hapukoort
kate:
♦ ketšupit
♦ 1 tl oreganot
♦ umbes 80 g sinki (või meelepärast lihatoodet)
♦ 10-12 oliivi
♦ 25 g sinihallitusjuustu
♦ 150 g mozzarellat
♦ serveerimiseks rukolat
Sega omavahel kuivad ained. Näpi hulka pehme või. Lisa hapukoor ja sega ühtlaseks. Pane tainas pooleks tunniks külmkappi.
Rulli tainas jahusel pinnal lahti (umbes 0,5 cm paksuseks) Vajuta ümmarguse klaasiga (umbes ø6 cm) välja väikesed kettad. Määri igale kettale veidi ketšupit, raputa peale oreganot ning kata tükeldatud singiga. Viiluta oliivid ja aseta pitsadele. Murenda sinihallitusjuust ja puista singi Kõige peale aseta mozzarellaviil.
Küpseta ahju alumises osas 175°C umbes 20 minutit. Serveeri rukolaga.
allikas Rakvere linnuliha
prindi retsept
0 Response to "Minipitsad"
Postita kommentaar