♦ 2 muna
♦ 2 dl suhkrut (või mett või vahtrasiirupit)
♦ 50 g sulavõid
♦ 4 porgandit (u 300g)
♦ 1 dl nisujahu (või ½ dl odrajahu ja ½ dl täisteranisujahu)
♦ 2 tl küpsetuspulbrit
♦ serveerimiseks 2-3 dl virsikujogurtit
Vahusta munad suhkruga. Sega hulka sulatatud või. Sega jahu küpsetuspulbriga, lisa munavahele ja sega ühtlaseks tainaks. Koori porgandid, riivi peenema riiviga ja sega need käsitsi tainasse. Võta umbes ø 20cm vorm ja vooderda küpsetuspaberiga. Kalla tainas vormi ja küpseta 200° C juures 45 min. Lase koogil jahtuda. Serveeri leigelt jogurtiga.
allikas FB
prindi retsept
0 Response to "Saleneja porgandikook"
Postita kommentaar