Prindi retsept
PÕHI:
- 85 g võid
- 1,5 dl suhkrut
- 1 muna
- 1,5 dl piima
- 2 dl jahu
- 0,5 dl tumedat kakaopulbrit
- 0,5 tl küpsetuspulbrit
KATE:
- 150 g tumedat šokolaadi
- 50 g võid
- 300 g maasikaid
- 150-200 g hapukoort
Vahusta või, suhkur ja muna. Sega jahu küpsetuspulbri- ja kakaoga. Lisa jahusegu vaheldumisi piimaga võivahu sekka. Sega ühtlaseks. Küpseta põhi lahtikäivas vormis, läbimõõduga 24-26 cm, 200ºC umbes 13-15 minutit. Jahuta. Sulata või ja šokolaad. Levita see põhjale. Viiluta, tükelda või poolita maasikad ja lao šokolaadi peale. Määri maasikatele hapukoor. Kaunista veel maasikatega.
0 Response to "Maasikapizza"
Postita kommentaar