See retsept oli kaasas sellise koogivormiga.
1. 100 gr tuhksuhkrut
1 spl Amaretto likööri ja 1spl vett
2. 100 grtumedat šokolaadi
Kaunistuseks nonparelle
Eralda munakollased valgetest.Valged vahusta 50 gr suhkruga tugevaks vahuks.
Kollased vahusta ülejäänud suhkruga,võiga ja likööriga. Jahvatatud mandlid, jahu ja küpsetuspulber sega omavahel ja lisa munakollase-suhkruvahule.
Lõpuks lisa vahustatud munavalge. Määri vorm sulavõiga.Kalla taigen vormi ja tasanda. Küpseta 180°C ahju keskosas, umbes 40 minutit.
Ahjust võttes pane vorm märjale rätikule 10 minutiks ja siis kummuta kook vormist välja ja lase jahtuda.
Sõelutud tuhksuhkrust ja liköörist valmista glasuur ja määri ühele südamele. Lase kuivada ning teine süda kata sulatatud šokolaadiga.
!!! Kui soovid , et sokolaad ei jää liiga kõvaks, siis lisa sulatamise ajal mõni tilk rõõska koort ja sega hoolega
- 4 muna
- 190 gr suhkrut
- 200 grsulatatud võid
- 3 spl Amaretto likööri
- 120 gr jahvatatud mandleid
- 180 gr jahu
- 2 tl küpsetuspulbrit (triiki)
1. 100 gr tuhksuhkrut
1 spl Amaretto likööri ja 1spl vett
2. 100 grtumedat šokolaadi
Kaunistuseks nonparelle
Eralda munakollased valgetest.Valged vahusta 50 gr suhkruga tugevaks vahuks.
Kollased vahusta ülejäänud suhkruga,võiga ja likööriga. Jahvatatud mandlid, jahu ja küpsetuspulber sega omavahel ja lisa munakollase-suhkruvahule.
Lõpuks lisa vahustatud munavalge. Määri vorm sulavõiga.Kalla taigen vormi ja tasanda. Küpseta 180°C ahju keskosas, umbes 40 minutit.
Ahjust võttes pane vorm märjale rätikule 10 minutiks ja siis kummuta kook vormist välja ja lase jahtuda.
Sõelutud tuhksuhkrust ja liköörist valmista glasuur ja määri ühele südamele. Lase kuivada ning teine süda kata sulatatud šokolaadiga.
!!! Kui soovid , et sokolaad ei jää liiga kõvaks, siis lisa sulatamise ajal mõni tilk rõõska koort ja sega hoolega
0 Response to "Keiser Friedrichini kook"
Postita kommentaar