Selles pirukas võib hakkliha asemel kasutada ka (suitsu)kana või kala (lõhe).
põhi:
♦ 500g kohupiima
♦ 3 muna
♦ 9 sl jahu
♦ 3 tl küpsetuspulbrit
täide:
♦ 400 g kergelt praetud hakkliha
♦ soola, pipart
♦ 1 purk (140 g) nõrutatud konservananassi
peale:
♦ 2 muna
♦ 2 dl (toidu)koort
♦ 150-200 g riivjuustu
Sega kõik põhjaks vajaminevad ained ühtlaseks tainaks. Kalla küpsetuspaberiga kaetud ahjupladile (umbes 24 x 33cm) ja kata praetud hakklihaga. Jaota hakklihale tükeldatud konservananass. Klopi munad koorega lahti ja kalla täidisele. Puista peale riivjuust. Küpseta 225°C ahjus umbes 25 minutit.
allikas Kotikokki
prindi retsept
0 Response to "Soolane kohupiimapirukas"
Postita kommentaar