Metsapesto

Huvitav ja väga maitsev. Eriti röstsaiaga. Muidugi võib pestot kasutada oma äranägemise järgi nagu pestosid ikka. Pastaroogadesse, kastmetesse jne ... 

50 g helerohelisi kuusekasve
♦ 25 g metspähkleid
♦ 1-2  küüslauguküünt (oleneb suurusest) 
♦ 1 spl riivitud (parmesani) juustu
♦ umbes 4 sl oliiviõli
♦ maitse järgi soola

Pane kuusekasvud, purustatud pähklid, riivitud juust ja pressitud küüslauk koos natukese õliga minilõikurisse / blenderisse.

Peenesta kõik  ühtlaseks. Lisa ülejäänud õli ja lase veel segamini. Õli lisa niipalju, et pesto oleks paraja konsistentsiga. Maitsesta soolaga.
allikas Bounteous bites
Lisatud 17.2.2015
Korjasin kevadel noori kuusekasvusid, kaalusin vlmis 50g pakid ja panin sügavkülma. Toimib !!! :)

0 Response to "Metsapesto"