Kogusest tuleb 12 suurt või 24 väikest korvikest.
korvikesed:
2 dl külma vett
1 tl soola
3 dl rukkijau
2 dl muud jahu (spelta, sepiku, nisu)
2 spl õli
Sega kõik ained omavahel ja jaga kas 12:ks või 24:ks osaks. Vooderda õlitatud muffinipanni pesad tainaga.
täidis:
1,5 dl rõõska koort
2 kanamuna
1,5 dl riivjuustu
3 spl peenestatud murulauku
4 suurt supilusikatäit ürdimaitselist toorjuustu
tükeldatud päikesekuivatatud tomatit (kogus oma soovi järgi)
tükeldatud punast paprikat (kogus oma soovi järgi)
jahvatatud musta pipart, küüslaugusoola
Mõõda kõik ained kaussi ja sega omavahel tasaseks massiks. Täida rukkised korvikesed ja küpseta ahjus 230°c väiksemaid 15 ja suuremaid 20 minutit.
allikas Kinuskileipomo Irzu
prindi retsept
0 Response to "Juustu-tomatikorvikesed"
Postita kommentaar