põhi:
♦ 3 kanamuna
♦ 1½ dl suhkrut
♦ 2½ dl peeneks riivitud porgandit
♦ 75 g sulavõid
♦ 2 dl nisujahu
♦ 1½ tl küpsetuspulbrit
♦ 2 tl vaniljesuhkurt
täidis:
♦ 100 g sidrunimaitselist toorjuustu
♦ 1 dl vahustatavat vaniljekastet
♦ põhjale määrimiseks apelsini marmelaadi
Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Sega juurde sulavõi ja omavahel kokku segatud jahud. Lõpuks lisa riivitud porgand. Kalla taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Aja laiali ja küpseta 225℃ umbes 8 minutit. Kummuta põhi teisele, suhkruga kaetud küpsetuspaberile. Vahusta vaniljekaste. Lisa toorjuust ja sega ühtlaseks. Määri põhjale õhuke kiht marmelaadi. Nüüd kata põhi vanilje-toorjuustuga. Keera rulli ja pane jahedasse mõneks tunniks maitsestuma.
0 Response to "Porgandirullkook toorjuustutäidisega"
Postita kommentaar