Ürte võib keeksis kasutada oma maitse järgi. Kõik sobib.
♦ 150 g võid
♦ 1,5 dl piima
♦ 1 tl soola
♦ 0,5 tl pipart
♦ 2 tl punet
♦ 2tl kuivatatud basiilikut
♦ 5 dl jahu
♦ 1 tl küpsetuspulbrit
♦ 2-3 keedetud kartulit
♦ 150 gr riivitud juustu
♦ 200 gr sinki
Klopi munad lahti. Sulata või. Lisa munadele sulavõi ja piim. Lisa sool, pipar ja ürdid. Sega jahu küpsetuspulbriga. Purusta kartulid kahvliga, riivi juust ja peenesta sink. Lisa jahu, kartul, juust ja sink munasegusse ja sega ühtlaseks taignaks. Kalla tainas võiga määritud keeksivormi ja küpseta 180°C 50-60 minutit.
allikas Ise tehtud. Hästi tehtud.
prindi retsept
0 Response to "Kartulikeeks"
Postita kommentaar