Hakklihakaste ubadega ehk chili con carne

♦ 400 g hakkliha 
♦ 1 sl sulamargariini/võid
♦ 2 suurt sibulat (225 g)
♦ 2-3 küüslauguküünt
♦ 2 - 3 dl vett
♦ 1 liha-juurviljaleeme kuubik
♦ ½ dl tomatipüreed või purustatud tomateid
♦ ½ - 1 tl chilipulbrit (kui soovid, võid korvata pulbri toore chiliga)
♦ 1 purk (410 / 240 g) kidney ube
♦ 1 pakk (2,5 dl) Valio piprajuustu toidukoort
( Mustapekka) 


Pruunista pannil rasvaines hakkliha. Lisa peenestatud sibul ja küüslauguküüned ja pruunista veel hetk. Lisa vesi, leemekuubik, tomatipüree ja chilipulber. Lisa chilit oma maitse järgi! Lase vaikselt podiseda 3 - 5 minutit.Kalla oad sõelale ja loputa külma vee alt läbi. Lisa oad ja toidukoor hakklihale ja kuumuta veel keemiseni. Paku riisi või täistera kusskussiga.


0 Response to "Hakklihakaste ubadega ehk chili con carne"