PÕHI:
- 150 g šokolaadiküpsiseid
- 50 g võid
KATE:
- 750 g maitsestamata toorjuustu
- 2 dl suhkrut
- 2½ dl hapukoort
- 1 sl jahu
- 2 tl vanillsuhkrut
- 2 muna
- 50 g šokolaadi (Bitter)
Purusta küpsised ja sega hulka sulatatud või. Suru mass lahtikäiva (ø24cm) koogivormi põhjale. Vahusta toasoe toorjuust suhkruga. Lisa hapukoor, jahu ja vanillsuhkur. Lisa ükshaaval , hoolikalt täidist segades munad. Tõsta 4 dl täidist teise kaussi ja sega juurde sulatatud šokolaad. Tõsta pool heledast täidisest põhjale, sellele pool tumedast segust. Siis jälle hele ja siis šokolaadisegu. Võid segada kergelt massi noaga, kui soovid marmorimustrit. Aseta vorm veevanni ja küpseta 160°C ahjus 1 tund ja 15 minutit. Lase jahtuda. Pane vähemalt paariks tunniks külmkappi tõmbama.
0 Response to "Juustu-šokolaadikook"
Postita kommentaar