Kalarassolnik

♦ 500 g kala või kala töötlemisjääke
♦ 2 l vett
♦ 2 pipratera
♦ 2 vürtsitera
♦ 1 tl meresoola
♦ 4 spl kruupe
♦ 4 kartulit
♦ 2 hapukurki
♦ 1 porgand
♦ ½ petersellijuurt
♦ 1 sibul
♦ 2 spl rasva
♦ (hapukoort)


Keeda kalast ja vürtsidest puljong. Kurna ja pane uuesti keema. Lisa sool, kruubid ja keeda need peaaegu pehmeks. Lisa kartuli- ja kurgilõigud ning rasvas kuumutatud porgandi- peterselli- ja sibularibad. Kõige lõpuks lisa kalafileetükid ja keeda supp valmis. Soovikorral lisa taldrikusse hapukoort.



2 Response to "Kalarassolnik"

  1. Anonüümne Says:
    24 juuli, 2010

    Niisugune kalasupp peaks siiski kalarassolnik olema, mitte o-ga, võibolla mõnel pole vahet, aga retsepti mõttes võiks siiski olla õigekirjas täpne. Muidu kena blogi, kaunid pildid, super kujundus, aga...midagi on totaalselt puudu....!?????

  2. LG says:
    24 juuli, 2010

    Aitäh, viga parandatud.