põhi:
♦ 180 g digestive küpsiseid♦ 75 g toasooja võid
kate:
♦ 300 g tumedat šokolaadi
♦ 200 g toorjuustu
♦ 2 dl rõõska koort 35%
♦ 125 g vanillipudingut
♦ 3 spl Vana Tallinna likööri
* Purusta küpsised ja sega toasooja võiga. Kata ø 24 cm lahtikäiva koogivormi põhi ja servad küpsetuspaberiga. Suru põhjale või-küpsisesegu. Tõsta vorm täidise tegemise ajaks külmkappi.
* Sulata šokolaad. Vahusta koor mitte väga tugevaks vahuks. Lisa hulka toorjuust, vanillipuding ning liköör ning sega mikseriga ühtlaseks. Lõpuks sega kreemi sisse veidi jahtunud sulašokolaad ning vala kreem põhjale. Tõsta kook mõneks tunniks või üleöö külma tahenema.
allikas Toidutuba
0 Response to "Šokolaadikook Vana Tallinnaga"
Postita kommentaar